De Audi Gang

Tot 2
keer toe als speelbal(met de Oranjes en mijn kids) gebruikt met de waarde
transport overvallen – ik moest claymores plaatsen
Rara
organiseert
Audi’s
komen van 2 generaals en minister van justitie en defensie(huidig 12-12-2016) – ik heb er ook nog
in moeten rijden
Deze
mevrouw, de minister van justitie, al eerder door het hoofd geschoten in
Afghanistan voor messen in mijn kinderen steken met CIA agenten, als ik maar wist dat Marisse dit allemaal organiseerde. Vlak ons niet uit zei Renee.
Dat
moesten we nog even aan Brennan uitleggen – agenten waren niet jofel(rara) –
het hoofdschot wel (dan is het goed zou Brennan zeggen)
Helemaal
jolig en in de lijn van de bank overvallen in de USA van RARA.
Brennan
is getuige
Politie
ter plaatse was perplex deze vooraanstaanden zo bezig te zien, ook met mijn
kinderen, en dan ook nog dienst auto’s gebruiken, ze zijn aangevallen door RARA
leden met priemen.
Misschien
kon ik de Hoogheid zijn aanwezigheid ooit uitleggen ik was erg gewoon dat geeft
vergeetachtigheden
Rutte
kwam aanrennen die stond achter de hoogheid en de kinderen mij moesten ze nog
even bekijken al stonden de kids voor me in.
De gearresteerde Mo is wederom een cover up – op coupe level, communisme
De Minister van Justitie en RARA heeft mij naar zijn optrekje gevoerd om messen in mijn kinderen te steken en ze te verkrachten. “Daar kunnen ze mensen toe aanzetten lachte hij, Schiet je mij nu ook in het hoofd”, er zaten “helaas” geen kogels in “mijn” Colt 1911(van Comey, ook ontvoerd), hij ging wel over. 


Op de vlucht deed ik alsof ik een stinger
uit het raam hield, dat moest, misschien was het een echte, de politie Helikopter taaide af, RARA heeft idd dat soort wapens. Op de A27 geloof ik.
Twee rara
leden, nadat ze winkel personeel hun hoofden hadden ingeslagen met knuppels,
voor wat geld(wij bedoelen echt belachelijk dus), ik nam foto met Sylvester, ik was te gewond om knopje alleen in te drukken. We probeerde ze nog te redden door te schreeuwen dat mijn kids hadden gestoken. Om niet medeplichtig te zijn, RaY
Linked: priem gevechten op het bordes tijdens formatie tussen rara en de rest van kabinet. “Waarom doen ze dit”, vroegen ze mij, “waarom doen ze jou dat aan”, “zijn dat jou kinderen”. “Ze plegen een coupe”, zei John Brennan, “dat is alles wat ik nu nog weet, hij gaat ook alles vergeten, de kids ook”,  “doen ze dit in Amerika ook?”
Renee en Huub, USA(2014-2015)

Ik vermoed zo gewond als mijn dochter hier, spiergroepen verwijdert, gedeeltelijk geskinned, meer uitleg over deze foto reeks – ik leek wel een oud mannetje lachte mijn kinderen bijna

Dit is wederom mijn dochter, haar moeder slaat haar met een bijl in, ze zijn niet blij met het resultaat dus ze proberen met een honkbalknuppel haar hoofd er af te slaan, er ontstaan blauwe plekken in haar nek. Een foto dan maar zegt Renee, hij propt kaak delen in haar mond van Janick en mij, haar neus top word er afgesneden en die wordt vervangen met die van mij, haar broer of haar moeder, om het makkelijk te maken voor onze speurneuzen,  ze en we doen er make-up op, haar haren worden zwart geverfd nog even, ik moet foto maken. Ze repareren ons op de grond en ik zie even later mijn dochter weer gewoon rondlopen, de blauwe plekken moest ze maar verkopen als zuigzoenen van haar vader zei Renee. Met Zijn Hoogheid van Oranje staan mijn zoon en ik nog te debatteren of we de foto met een shutter time van ISO 400 of ISO 800 nemen gaan. Zo konden we het in ieder geval misschien onthouden. Het leven van een gegijzelde, op klaarlichte dag:

Aangezet worden tot: je ogen open je vraagt je af waarom iemand je hand los laat, je een mes in je handen hebt en waarom je die nog een keer heen en weer haalt. Net als met dat pistool in Van de Steur zijn huis, het helaas kwam uit de mond van twee RARA leden. Wat Marisse hier doet is niet aangezet zijn tot, hoe bang je ook bet, en dat weten wij slachtoffers, normale mensen doen dat niet, behalve uit zelfverdediging tegen een gelijkwaardige vijand.

Aan onze gijzeling is nog geen einde gekomen, wij staan hier nog steeds die foto te maken, we leven in angst want ze kunnen dit ons gewoon weer aan doen, ze lopen op vrije voeten rond.